Η οικοδόμηση της νέας, της αταξικής κοινωνίας, του κομμουνισμού, δεν αποτελεί απλώς και μόνο μία μετάβαση από κάποιο σχηματισμό σε κάποιον άλλο, αλλά συνιστά την εμφάνιση και την διαμόρφωση ενός ριζικά νέου τύπου κοινωνικής ανάπτυξης. Πρόκειται για μία κοσμοϊστορική αλλαγή, η οποία, ως προς το βάθος, την κλίμακα και τις προοπτικές της υπερβαίνει ακόμα και την μετάβαση της αρχαιότητας από την προ-ταξική στην ταξική κοινωνία. Πρόκειται για μία άρνηση-διαλεκτική άρση, τόσο των ταξικών ανταγωνιστικών τύπων ανάπτυξης της κοινωνίας, όσο και των πριν από αυτούς βαθμίδων, δηλ. ολόκληρης της μέχρι τώρα ιστορίας της ανθρωπότητας και των προϋποθέσεων της. Η επισήμανση αυτή θα πρέπει να υπολογίζεται όταν διατυπώνονται διάφορες εικασίες και εκτιμήσεις σχετικά με τους ρυθμούς οικοδόμησης της νέας κοινωνίας, με τις δυσκολίες που προκύπτουν κ.λ.π. Η επισήμανση αυτή αφορά επίσης τις δυσκολίες, την αντιφατικότητα και τον ιδιαίτερα περίπλοκο χαρακτήρα των σχετικών θεωρητικών προσεγγίσεων..."

Δ. Πατέλη, Μ. Δαφέρμου, Π. Παυλίδη

11/18/2008

Αντιτρομοκρατία = ανάπτυξη της τρομοκρατίας ενάντια στους αγώνες μας

Ο πόλεμος στο Αφγανιστάν και τα επακόλουθα αντιτρομοκρατικά μέτρα σε κάθε χώρα, σηματοδοτούν ένα βήμα στην ανάπτυξη του γενικευμένου πολέμου ενάντια στο προλεταριάτο!
  • Μαζικοί βομβαρδισμοί ή "χειρουργικά χτυπήματα", σφαγές σε μεγάλη κλίμακα ή "υποδεέστερες καταστροφές",... ενώ βάζοντας σε φωτιά και ατσάλι τον πλανήτη, η αστική τάξη υπερασπίζεται την ειρήνη του κόσμου της, αυτού της μιζέριας μέσω του τρόμου.
  • Ειδικά δικαστήρια, στρατιωτικά διατάγματα, "διοικητικοί εγκλεισμοί", ατελείωτες κρατήσεις, δίκες μπροστά σε κάμερες... οξύνουν τα όπλα τους για να καταδικάσουν όλους τους προλετάριους που είναι ύποπτοι ρήξης της δημόσιας τάξης, της εθνικής ασφάλειας, της κοινωνικής ειρήνης, της δικτατορίας της οικονομίας.
  • Αύξηση του αριθμού των διεθνών ανταλλαγών πληροφοριών, διεθνή εντάλματα σύλληψης,... Κυκλοφορούν λίστες με ονόματα ομάδων ή ατόμων που πρέπει να καταστραφούν,... ως σήμερα στις ΗΠΑ, στοχεύουν σε 5000 άτομα.
  • Η αντιτρομοκρατία χρησιμοποιείται ως πρόσχημα για να επιταχύνουν βίαια την σπείρα: περικοπές μισθών, απολύσεις, λιμοκτονία, στρατιωτικός εξοπλισμός,... Η εναέρια, οδική κυκλοφορία,... οι ταχυδρομικές υπηρεσίες, ο κλάδος της χημεία, οι ασφάλειες,... κατακλύζονται από απολύσεις, εκατοντάδων χιλιάδων, στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη, στην Ασία... Και από την άλλη, στους κλάδους της καταστολής (στρατιωτικοί εξοπλισμοί, ηλεκτρονική παρακολούθηση, μπάτσοι,...) επενδύουν και προσλαμβάνουν!
Αντιμέτωπα με τους προλεταριακούς αγώνες που "απειλούν" να αναπτυχθούν όλα τα Κράτη υποστηρίζονται και ενώνονται.

Η αντιτρομοκρατία είναι το μονοπώλιο όπλων στα χέρια του Κράτους ενάντια στους αγώνες μας!

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας αναγνωρίσουμε ότι ο πόλεμος στο Αφγανιστάν, στην Γιουγκοσλαβία, στο Ιράκ,... είναι πόλεμος ενάντια στους αγώνες μας!

Ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας αναγνωρίσουμε ότι οι αγώνες των ταξικών μας αδελφών στην Αλγερία, στην Συρία, στο Λίβανο, στο Ιράν, στην Ινδονησία,... είναι δικοί μας αγώνες!

Η υποταγή στις αντιτρομοκρατικές καμπάνιες, σημαίνει την αποδοχή της σκληρής μείωσης των μισθών τόσο εκεί όσο και εδώ και σημαίνει την συμβολή στην καταστολή των συντρόφων μας τόσο εκεί όσο και εδώ.

Ο αγώνας μας είναι εδώ και τώρα ενάντια σε ότι μας κάνει σκλάβους της εργασίας, της έλλειψης, του χρήματος, του κεφαλαίου.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!

Ενώ το κεφάλαιο ισχυρίζεται ότι είναι σοσιαλιστικό ή φιλελεύθερο, πολεμοκάπηλο ή πασιφιστικό, αιτία μόλυνσης ή βιοδιασπώμενο, από τον Νότο ή από τον Βορρά,... είναι πάντα δικτατορία του χρήματος, του ποσοστού του κέρδους, και από σύνοδο σε αντισύνοδο, από δημοψήφισμα σε εκλογές, φέρνει στην σκηνή τους αστούς που θα καθορίσουν την μοίρα που μας επιφυλάσσουν.

Ας οργανωθούμε πέρα από τα σύνορα, εκτός και ενάντια στις συνόδους και κάθε άλλη δομή του αστικού Κράτους!

Η μόνη εναλλακτική είναι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Διεθνιστική Κομμουνιστική Ομάδα (ΔΚΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: