Η οικοδόμηση της νέας, της αταξικής κοινωνίας, του κομμουνισμού, δεν αποτελεί απλώς και μόνο μία μετάβαση από κάποιο σχηματισμό σε κάποιον άλλο, αλλά συνιστά την εμφάνιση και την διαμόρφωση ενός ριζικά νέου τύπου κοινωνικής ανάπτυξης. Πρόκειται για μία κοσμοϊστορική αλλαγή, η οποία, ως προς το βάθος, την κλίμακα και τις προοπτικές της υπερβαίνει ακόμα και την μετάβαση της αρχαιότητας από την προ-ταξική στην ταξική κοινωνία. Πρόκειται για μία άρνηση-διαλεκτική άρση, τόσο των ταξικών ανταγωνιστικών τύπων ανάπτυξης της κοινωνίας, όσο και των πριν από αυτούς βαθμίδων, δηλ. ολόκληρης της μέχρι τώρα ιστορίας της ανθρωπότητας και των προϋποθέσεων της. Η επισήμανση αυτή θα πρέπει να υπολογίζεται όταν διατυπώνονται διάφορες εικασίες και εκτιμήσεις σχετικά με τους ρυθμούς οικοδόμησης της νέας κοινωνίας, με τις δυσκολίες που προκύπτουν κ.λ.π. Η επισήμανση αυτή αφορά επίσης τις δυσκολίες, την αντιφατικότητα και τον ιδιαίτερα περίπλοκο χαρακτήρα των σχετικών θεωρητικών προσεγγίσεων..."

Δ. Πατέλη, Μ. Δαφέρμου, Π. Παυλίδη

1/03/2009

Το έγκλημα σιωνιστών/υπερεθνικής ελίτ και η Αριστερά

(...) σήμερα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η συστημική βία ενάντια στον παλαιστινιακό λαό δεν είναι παρά τμήμα της συστημικής βίας που ασκεί η ίδια υπερεθνική ελίτ, με τη συμπαράσταση των τοπικών ελίτ, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Του ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ενώ το νέο έγκλημα των σιωνιστών, με την αμέριστη συμπαράσταση της εξίσου εγκληματικής υπερεθνικής ελίτ (ΗΠΑ, Ε.Ε. κ.λπ.) και των σατραπικών αραβικών προτεκτοράτων της (Αίγυπτος, Ιορδανία, Σεϊχάτα του Κόλπου κ.λπ.), συνεχίζεται σε βάρος ενός ανυπεράσπιστου λαού, που προηγούμενα είχε στραγγαλιστεί οικονομικά, η αντίσταση των λαών εναντίον τους, που με κάθε τρόπο αποπροσανατολίζονται από τα διεθνή ΜΜΕ τα οποία ελέγχουν οι ελίτ αυτές, μόλις αρχίζει. Και αυτό, διότι σήμερα όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η συστημική βία ενάντια στον παλαιστινιακό λαό δεν είναι παρά τμήμα της συστημικής βίας που ασκεί η ίδια υπερεθνική ελίτ, με τη συμπαράσταση των τοπικών ελίτ, σε ολόκληρο τον κόσμο. Είτε πρόκειται για την παγκόσμια κρίση, που σήμερα καταδικάζει όλο και περισσότερα εκατομμύρια στην ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, απλώς για να μπορέσουν οι ελίτ και κάποια προνομιούχα κοινωνικά στρώματα στην υπηρεσία τους να αυξήσουν τον μυθικό πλούτο τους και ένα τρόπο ζωής που έχει φέρει τον πλανήτη στα όρια της οικολογικής καταστροφής. Είτε, αντίστοιχα, πρόκειται για την ωμή φυσική βία στην οποία καταφεύγουν οι ίδιες ελίτ για να συντρίψουν την αντίσταση κάθε εξεγερμένου, χθες στη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν και το Ιράκ, αύριο στις ίδιες τις χώρες της υπερεθνικής ελίτ και τις εξαρτώμενες από αυτήν χώρες - η κοινωνική έκρηξη στη χώρα μας δεν είναι πάρα ο προπομπός. Και όλα βέβαια αυτά κάτω από τον μανδύα μιας ψευδεπίγραφης «δημοκρατίας», που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική δημοκρατία ως την άμεση άσκηση κάθε εξουσίας από τον ίδιο τον λαό, και όχι από τις πολιτικές ελίτ των επαγγελματιών πολιτικών και τις οικονομικές ελίτ που ελέγχουν τη διεθνοποιημένη καπιταλιστική οικονομία της αγοράς.

Το «έγκλημα» του σφαγιαζόμενου σήμερα λαού της Γάζας είναι ότι ψήφισε, με όλες τις «δημοκρατικές» διαδικασίες που επιβάλλει η υπερεθνική ελίτ, ένα καθεστώς που ήταν δεσμευμένο στη μη αναγνώριση του σιωνιστικού καθεστώτος που εδώ και 60 χρόνια κατέλαβε με τη βία ή την απειλή βίας (όπως ακόμη και προοδευτικοί Εβραίοι ιστορικοί παραδέχονται) όχι μόνο τα εδάφη που του παραχώρησε ο ΟΗΕ το 1948 (χωρίς βέβαια να σκεφτεί κανένας να ρωτήσει τους ίδιους τους γηγενείς Παλαιστίνιους, που ήταν η συντριπτική πλειονότητα για εκατοντάδες χρόνια!) αλλά και την υπόλοιπη Παλαιστίνη, χάρη στις εκστρατείες του σιωνιστικού στρατού, δηλαδή του χωροφύλακα της Δύσης, που με τα δισεκατομμύρια δολάρια που εισέρρευσαν από τη Δύση είναι σήμερα ένας από τους τέσσερις ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο. Αποτέλεσμα: 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες συνωστίζονται σήμερα υπό άθλιες συνθήκες στην ακτή της Γάζας, μια έκταση όση περίπου και η Θάσος. Ανεξάρτητα από τον ισλαμικό χαρακτήρα του καθεστώτος αυτού (που δεν αποτελεί βέβαια λόγο για να μην το υποστηρίζει κάθε αντιστεκόμενος ενάντια στη συστημική βία - όπως ισχυρίζονται οι κρυπτο-σιωνιστές σε όλα τα μήκη και πλάτη, έστω και αν παριστάνουν τους «αναρχικούς»), η μη αναγνώριση ενός ρατσιστικού καθεστώτος που επεκτείνεται συνεχώς με τη βία, και η αντίσταση εναντίον της στρατιωτικής κατοχής με κάθε διαθέσιμο μέσο λαϊκής αντιβίας αποτελεί στοιχειώδες καθήκον αναγνωριζόμενο και από το διεθνές δίκαιο! Ομως, οι πρόσφυγες της Γάζας έπρεπε να συντριβούν γιατί δεν έσκυψαν το κεφάλι, όπως τα αστικά κυρίως στρώματα στη Δυτική Οχθη, τα οποία υποστηρίζουν το προστατευόμενο (από τους σιωνιστές, την υπερεθνική ελίτ και τα προτεκτοράτα της στον αραβικό κόσμο) καθεστώς Αμπάς, που είναι πρόθυμο να δεχτεί ένα ρόλο προτεκτοράτου σε μερικά τμήματα της γης τους.

Ετσι, αμέσως μετά την εκλογή του καθεστώτος Χαμάς άρχισε μια εκστρατεία από την υπερεθνική ελίτ και τα αραβικά προτεκτοράτα για την «αλλαγή καθεστώτος» - ακριβώς όπως έγινε επιτυχημένα και στο Ιράκ. Η εκστρατεία αυτή ξεκίνησε με έναν εξοντωτικό οικονομικό πόλεμο, εφόσον η δήθεν αποχώρηση των σιωνιστικών κατοχικών δυνάμεων το 2005 σήμαινε τον στρατιωτικό αποκλεισμό της Γάζας από γη, αέρα και θάλασσα, δημιουργώντας το μεγαλύτερο ίσως γκέτο στην Ιστορία, και εφαρμόζοντας πιστά τις ναζιστικές μεθόδους των συλλογικών αντίποινων. Η ιδεολογία που συγκάλυψε το μαζικό αυτό έγκλημα εναντίον του παλαιστινιακού λαού είναι η σιωνιστική «βιομηχανία του Ολοκαυτώματος», την οποία κατήγγειλε ένα φωτεινό εβραϊκό μυαλό [i], του οποίου η ίδια η οικογένεια ήταν θύμα του -πράγμα που δεν εμπόδισε τους σιωνιστές και κρυπτο-σιωνιστές απατεώνες σε όλο τον κόσμο να κατηγορούν ως αντισημίτες τον ίδιο αλλά και κάθε άλλη φωνή τίμιου Εβραίου, ή μέλους της ριζοσπαστικής Αριστεράς, που τολμούσε να καταγγέλλει το συνεχές σιωνιστικό έγκλημα. Ετσι, οι ασύστολα ψευδόμενες σιωνιστικές τρομοκρατικές ελίτ, με τη βοήθεια των ελεγχόμενων από την υπερεθνική ελίτ διεθνών ΜΜΕ, που ουσιαστικά παρουσιάζουν μόνο τη δική τους «αλήθεια», κατέταξαν το αντιστεκόμενο καθεστώς Χαμάς στα «τρομοκρατικά» καθεστώτα-παρίες, και μιλούν για αποχώρησή τους από τη Γάζα. Αποτέλεσμα της «απελευθέρωσης» αυτής είναι ότι ο αποκλεισμός που άρχισε με τη νίκη της Χαμάς έχει οδηγήσει, σύμφωνα με την τελευταία Εκθεση του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού [ii], το 70% του λαού της Γάζας σε υποσιτισμό και περίπου το 40% του πληθυσμού να καταδικάζεται στην απόλυτη φτώχεια, με εισόδημα 90 ευρώ τον μήνα για να θρέψουν οικογένειες 7-9 ατόμων.

Η διαδικασία για την «αλλαγή καθεστώτος», την οποία ομολογούν στελέχη της σιωνιστικής κυβέρνησης, συνεχίζεται με το σημερινό έγκλημα, πάλι χρησιμοποιώντας για συγκάλυψη μια άθλια ψευδολογία. Αν στο Ιράκ η συγκάλυψη βασιζόταν στα ουδέποτε ευρεθέντα «όπλα μαζικής καταστροφής», σήμερα βασίζεται στους πυραύλους της Χαμάς, δηλαδή, βασικά, τα χειροποίητα... βαρελότα [iii], που αποτελούν την αντίστασή τους, τα οποία μέχρι σήμερα στοίχισαν τη ζωή τεσσάρων (4) Ισραηλινών έναντι 400 Παλαιστινίων (αναλογία 1 προς 100 - εδώ οι σιωνιστές ξεπέρασαν και τους ναζί δασκάλους τους, που επέβαλλαν συλλογικά αντίποινα 50 Ελληνες για κάθε Γερμανό!). Στα επτά μάλιστα χρόνια που οι Παλαιστίνιοι χρησιμοποιούν το «πυρ» αυτού του είδους, το αποτέλεσμα ήταν 14 Ισραηλινοί νεκροί έναντι 5.000 νεκρών Παλαιστινίων από τα F16 και τα Απάτσι των σιωνιστών (δηλαδή 357 Παλαιστίνιοι για κάθε Ισραηλινό)! [iv]

Εντούτοις, αυτά δεν εμποδίζουν την κεντρο-αριστερά (ΠΑΣΟΚ) και Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) να καταδικάζουν τη βία «από όπου και αν προέρχεται», εξισώνοντας θύτες και θύματα, ενώ το ΚΚΕ ετοιμάζεται να επισκεφτεί την προδοτική ηγεσία των Παλαιστινίων στη Ραμάλα. Παράλληλα, η σιωνιστική «Αριστερά» (Crossman, Amos Oz κ.ά.) ζητά το ίδιο, επίσης αρνούμενη το δικαίωμα αντίστασης στον παλαιστινιακό λαό, διότι δήθεν η «τρομοκρατία» τους σκοτώνει «αθώους» πολίτες (έστω και αν η συντριπτική πλειονότητά τους συναινεί στα σιωνιστικά εγκλήματα!), ενώ βέβαια οι πολλαπλάσιοι Παλαιστίνιοι που πέφτουν θύματα της σιωνιστικής κρατικής τρομοκρατίας είναι απλώς «παράπλευρες απώλειες». Και όλο αυτό το λουτρό αίματος γιατί; Διότι οι σιωνιστές, με την αγαστή σύμπνοια της υπερεθνικής ελίτ, δεν δέχονται ούτε να συζητήσουν τη λύση ενός ενιαίου πολυπολιτισμικού κράτους για τους λαούς της Παλαιστίνης αλλά με κάθε τρόπο πολέμησαν κάθε λύση που θα υπέσκαπτε το «καθαρό» (και επεκτατικό) σιωνιστικό κράτος τους...

http://www.inclusivedemocracy.org/fotopoulos/

1 σχόλιο:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

Θες να γλύφεσαι με τους μεχμετζιδες άλλα περίμενε να σε κάνουν και σένα και της κόρες σου περιτομή να μαθης τι μας πουλάς Τότε θα είσαι ο πρώτος να καις τα μοναστήρια όπου οι τράγοι τα έχουν φτιάξε με τους μεχμετζιδες σου περιτομή να μαθης τι μας πουλάς Τότε θα είσαι ο πρώτος να καις τα μοναστήρια όπου οι τράγοι τα έχουν φτιάξε με τους μεχμετζιδες. μην έρχεσαι κλαίγοντας υστέρα στην Αγία Αμερική όταν οι αγαπητοί σου οι μεχμετζιδες σε τουρκική μορφή σου φαν τα μούτρα σου αφού και σόι μεχμεδιαζεις. Να ξερες ότι οι πρώτοι Αμερικάνοι αγαπούσαν και τους Έλληνες και τους Εβραίους άλλα εσείς τους κάνατε πέρα αφού βρίζετε της εβραίικες ρίζες του χριστιανισμού!